play heart heart-filled arrow-left arrow-right arrow-down question user hash Logo 2 4pagination-right pagination-right faq-right Biljettinformation & Allt du behöver veta om BUFFplay – BUFF PLAY

Logga in:

Biljettinformation & Allt du behöver veta om BUFFplay

Välkommen till BUFFplay

Årets festival har flyttat in på BUFFplay – en plats som kan upplevas i hela Sverige 13-19/3. Ett festivalpass kostar 99 kr och ger tillgång till 122 filmer, extramaterial, seminarier, festligheter och mycket mer.

Festivalpass & Se film

För att se film behöver du ett festivalpass som sedan gäller hela veckan. Filmerna och kortfilmspaketen visas på olika datum och tider under festivalen, och är efter sina starttider tillgängliga i 24 timmar. Flera av filmerna har två visningar. Så passa på att notera när filmerna du vill se har premiär så att du inte missar någon favorit. 

Ta mig till festivalpasset

 

Min lista

Genom att trycka på den lilla hjärtsymbolen som finns på alla filmer och programpunkter kan du spara dem till Min lista. Här kan du samla dina favoriter så du inte glömmer bort något du vill se.

Seminarier och extramaterial

Det finns mängder av extramaterial, seminarier och andra festligheter från festivalen här på BUFFplay. Dessa är gratis att ta del av.

Prisutdelning

På BUFF Filmfestival delas flera stora filmpriser ut. Prisutdelningen streamas live från Rådhuset i Malmö torsdag 18/3 18.00-18.45.

Läs mer om priserna här

Frågor?

Om du har några frågor finns vi såklart här för att svara på dem. Använd gärna vår chatt-funktion eller ta en titt på Frågor och svar.

 

 

Till alla nyheter