play heart heart-filled arrow-left arrow-right arrow-down question user hash Logo 2 4pagination-right pagination-right faq-right BUFFs filmklubb – BUFF PLAY

Logga in:

BUFFs filmklubb

Hallå där. Vad roligt att du är sugen på att se film med oss.

 

Registrera dig i filmklubben här – länk till visning och samtal blir tillgänglig dagen innan. Lösenord skickas ut på mail.

 

Välkommen till BUFFs filmklubb. Detta är en plats där vi tittar på och diskuterar film. Ibland får vi besök av gäster och filmskapare. Klubben har både digitala visningar via länk och visning på biograf i Malmö. Du kan alltså vara med på de digitala visningarna och samtalen vart du än bor i Sverige.

Att vara med i filmklubben och se film är helt gratis. Du måste vara mellan 12-18 år för att få vara med. Vi försöker se film tillsammans en gång i månaden och fokuserar på de senaste och mest omtalade filmerna.

Registrera dig nedan så kontaktar vi dig via mejl inför nästa visning. Mer info och länk till filmen kommer på mejl dagen innan visning. Registrera dig i filmklubben för att inte missa någon något.

Vi tycker detta ska bli så himla roligt och hoppas att ni är lika pepp som vi!

 

 

Senaste visningen: 18/5 – digital visning – All foreigners keep their curtains closed 

En ny norsk snackis som vann Unga filmjuryns pris på BUFF 2021. Mariana är 15 år och kär i Ali2, skolans fuckboy. I skolan spelar killarna tuffa och tjejerna kämpar för att få vara sig själva. I hennes klass går David som är gay. När hennes bror åker till krigets Afghanistan drabbas hon av stor saknad. En tonsäker skildring av vänskap och kärlek som fångar hur det är att vara ung i Norge och i världen idag.

Trailer 

Filmsamtal

Länk till filmsamtal skickas i samma mail som lösenord till filmen. Medverkande: skådespelarna Serhat Yildirim (Ali2) och Jonatan Rodriguez (pappa).

 

 

 

Registrera dig i filmklubben här

 

Till alla nyheter