play heart heart-filled arrow-left arrow-right arrow-down question user hash Logo 2 4pagination-right pagination-right faq-right En bättre värld – filmpaket – BUFF PLAY

Logga in:

Logga in för att se filmen!

Köp festivalpass för endast 99kr för att se denna filmen och få tillgång till hela programmet på BUFF Play 19-25 mars 2022.

Speldagar:

  • Tisdag 22/3 (8:00),
  • Torsdag 24/3 (8:00)

Filmerna är tillgängliga i 24 timmar efter varje visning börjar.

En bättre värld – filmpaket (43 min)

  • #Tisdag 22/3
  • #Torsdag 24/3

Only a Child

2020. Schweiz. Engelskt tal. Regi: Simone Giampaolo. 6 min.

“Vi har inte råd att vänta en generation till!” Denna animerade kortfilm konfronterar oss med klimatförändringens stora utmaning: är vi redo att agera för att rädda vår planet?

Cinema Rex

2020. Israel. Engelskt, hebreiskt, arabiskt tal. Engelsk text. Regi: Mayan Engelman, Eliran Peled. 7 min.

På en biograf kan allt hända! Cinema Rex handlar om mötet mellan en judisk pojke och en arabisk flicka. En hjärtevärmande hyllning till filmkonsten och alla människors lika värde.

Orchestra from the Land of Silence

Orchester z krajiny ticha. 2020. Slovakien, Afghanistan. Afghanskt och engelskt tal. Engelsk text. Regi: Lucia Kasova. 30 min.

Att vara kvinna och spela musik i Afghanistan är fortfarande oacceptabelt i mångas ögon. I Orchestra from the Land of Silence följer vi Mariza, en ung violinist som utmanar både sig själv och samhället genom att spela i den första kvinnliga Afghanska orkestern.

  • Åldergräns: Barntillåten

Extramaterial:

Only a Child - Trailer

Orchestra from the Land of Silence - Trailer

Only a Child - Greetings