play heart heart-filled arrow-left arrow-right arrow-down question user hash Logo 2 4pagination-right pagination-right faq-right Livet och världen – filmpaket – BUFF PLAY

Logga in:

Logga in för att se filmen!

Köp festivalpass för endast 99kr för att se denna filmen och få tillgång till hela programmet på BUFF Play 19-25 mars 2022.

Livet och världen – filmpaket (42 min)

  • #BUFFs Filmdistribution
  • #Tillgänglig hela veckan

The Kite

Pouštět draka. 2019. Tjeckien, Slovakien, Polen. Regi: Martin Smatana. 13 min. Utan tal. Rek. 7 år.

En liten pojke umgås flitigt med sin morfar. Att vara tillsammans med honom är ett äventyr. Men morfar är gammal och lager för lager blir han nu tunnare och mer genomskinlig. En bländande fin animation om glädje och sorg.

Saturday’s Apartment

2018. Sydkorea. Regi: Jeon Seung-Bae. 7 min. Utan tal. Rek. 7 år.

När strömmen plötsligt går i ett bostadshus måste människorna hjälpas år för att lösa olika problem. Animation om den gemenskap som kan uppstå när det oväntade inträffar.

Maïja

2019. Frankrike. Regi: Arthur Nollet, Maxime Faraud, Mégane Hirth, Emma Versini, Julien Chen, Pauline Charpentier. 8 min. Utan tal. Rek. 7 år.

Vid en nordlig kust väntar Maïja på att hennes pappa ska återvända hem från sin fisketur. Men vädret förvärras och mörka moln drar in. Färgstark animation om väntan och längtan.

Tide

Mare. 2019. Portugal. Regi: Joana Rosa Bragança. 14 min. Utan tal. Barntillåter.

I havet bor en stor skäggig farbror med röda byxor och randig mössa. Med ett kluckande skratt hjälper han både fåglar, fiskar och människor som är i nöd eller som behöver muntras upp.