play heart heart-filled arrow-left arrow-right arrow-down question user hash Logo 2 4pagination-right pagination-right faq-right Raffel för de små – filmpaket – BUFF PLAY

Logga in:

Logga in för att se filmen!

Köp festivalpass för endast 99kr för att se denna filmen och få tillgång till hela programmet på BUFF Play 19-25 mars 2022.

Raffel för de små – filmpaket (29 min)

  • #BUFFs Filmdistribution
  • #Tillgänglig hela veckan

Anglerfish

2018. Tyskland. Regi: Julia Ocker. 4 min. Utan tal. Barntillåten.

När det är mörkt kan helt vanliga saker bli till läskiga skuggor. Det upplever den lilla fisken som bor längst ner på havets botten och som är rädd för någon som är den allra tryggaste den vet. För till och med den snällaste fiskföräldern har vassa tänder i mörkret.

Kuap

2018. Schweiz. Regi: Nils Hedinger. 8 min. Utan tal. Barntillåten.

I sjön ynglar grodan av sig. Grodynglen växer, får armar och ben, och lämnar vattnet för land. Alla utom en. Det ensamma ynglet får nu hitta nya vänner när alla de andra lämnat sjön för ett hoppande liv i på land.

Matilda

2019. Frankrike, Spanien, Belgien. Regi: Irene Iborra, Eduard Puertas. 7 min. Utan tal. Barntillåten.

Matilda kan inte sova. Hon funderar på vilka varelser som gömmer sig i skuggorna runt väggarna och när glödlampan går sönder och hon tänder sin ficklampa får skuggorna liv. Men är de egentligen så farliga som hon trott?

Two Balloons

2017. USA. Regi: Mark C. Smith. 9 min. Utan tal. Barntillåten.

Två lemurer på varsin luftfarkost färdas och möts högt upp under stjärnorna. En vit sjöfågel blir sändebud och flyger mellan dem med gåvor. De bestämmer sig för att ses hos den ena och gör sig klara för att träffas och äta goda saker tillsammans. Men plötsligt blåser det upp till storm, ett oväder är på gång. Något som visar sig bli början på en dramatisk vändning.