play heart heart-filled arrow-left arrow-right arrow-down question user hash Logo 2 4pagination-right pagination-right faq-right Relationer och sex – filmpaket – BUFF PLAY

Logga in:

Logga in för att se filmen!

Köp festivalpass för endast 99kr för att se denna filmen och få tillgång till hela programmet på BUFF Play 19-25 mars 2022.

Speldagar:

  • Tisdag 22/3 (8:00),
  • Torsdag 24/3 (8:00)

Filmerna är tillgängliga i 24 timmar efter varje visning börjar.

Relationer och sex – filmpaket (46 min)

  • #Tisdag 22/3
  • #Torsdag 24/3

The Criminals

Les Criminels. 2021. Turkiet, Frankrike, Rumänien. Turkiskt tal. Engelsk text. Regi: Serhat Karaaslan. 20 min. Rek. 11 år.

Ett ungt par i en turkisk småstad försöker hitta ett hotellrum, men eftersom de inte är gifta med varandra är det svårt. De tror sig ha kommit på ett knep, men det går inte alls som de tänkt sig.

North Pole

Северен Пол. 2020. Nordmakedonien. Makedonskt tal. Engelsk text. Regi: Marija Apcevska. 15 min. Barntillåten.

Margo betraktar de självsäkra och coola tjejerna i hennes klass. Hon känner sig inte som dem. En eftermiddag efter skolan träffas Margo och hennes pojkvän Matej. Hon tycker att han ska ställa in sina kvällsplaner för att kunna umgås med henne och ha sex för första gången. Men konversationen går väldigt fel.

Pleasure

El placer. 2021. Argentina. Spanskt tal. Engelsk text. Regi: Fermin de la Serna. 11 min. Rek . 7 år.

Där njutning möter död är det svårt att hitta sin identitet. I sitt sökande tar Luis en djupdykning i sig själv efter något som befriar honom från hans ångest.

Extramaterial:

The Criminals - Trailer

North Pole - Trailer