play heart heart-filled arrow-left arrow-right arrow-down question user hash Logo 2 4pagination-right pagination-right faq-right Välkommen till min värld – filmpaket – BUFF PLAY

Logga in:

Logga in för att se filmen!

Köp festivalpass för endast 99kr för att se denna filmen och få tillgång till hela programmet på BUFF Play 19-25 mars 2022.

Speldagar:

  • Söndag 20/3 (8:00),
  • Torsdag 24/3 (8:00)

Filmerna är tillgängliga i 24 timmar efter varje visning börjar.

Välkommen till min värld – filmpaket (36 min)

  • #Torsdag 24/3

Batteripappan

Sydkorea. 2022. Regi: Seung-bae Jeon. 6 min. Utan tal.

Batteripappan hjälper till med nästan allt i huset – han ger ström till fjärrkontrollen, myggracketet och ficklampan. En dag följer Batteripappan med familjen på utflykt till havet – något som visar sig bli allt annat än avkoppling. Ett animerat äventyr om en av våra minsta superhjältar.

Ursa – Norrskenets sång

Ursa – Nordlysets Sang. Norge, 2021. Regi: Natalia Ma- lykhina. 10 min. Utan tal.

I Nordpolens islandskap vaknar en ensam isbjörnsunge. Vilsen och hungrig ger han sig ut för att hitta sin mamma. Som ensam och liten är Nordpolen stort, kallt och fullt av faror – men med nyfunna vänner är inget omöjligt. En magisk animation för de allra minsta.

Jag är en sten

Je Suis un Caillou. Frankrike. 2020. Regi: Melanie Berteraut Platin, Yasmine Bresson, Leo Coulombier, Nicolas Grondin , Maxime Le Chapelain, Louise Masse . 6 min. Utan tal.

En utter saknar sin familj. I fantasin finns de där – hoppandes, lekandes och livs levande. En färgglad animation om saknad och tillhörighet för de yngsta.

Min farmor Matilde

Mi Abuela Matilde. Mexiko, 2021. Regi: Miguel Anaya Borja. 10 min. Utan tal.

Lilla Maria är hos sin farmor på landet. Hos farmor är det viktigt att lära sig hantverk och laga mat, ingen tid för lek finns. Men en dag minns farmor något som hände för länge sedan – en hemlighet från sin egen barndom.

 

  • Åldergräns: Barntillåten

Extramaterial:

Batteripappan - Trailer

Jag är en sten - Trailer