play heart heart-filled arrow-left arrow-right arrow-down question user hash Logo 2 4pagination-right pagination-right faq-right Nyheter – BUFF PLAY

Logga in:

Nyheter

Sommarfilm på BUFFplay.se

– sista visningen för sommaren 2021 har redan passerat. Vi ses på BUFF Malmö Filmfestival 19-25 mars 2022! –  Efter en dag i solen är det perfekt att luta sig tillbaka och se en film. Varje onsdag hela sommaren bjuder vi in till gratis sommarfilm för hela familjen på BUFFplay.se.    Hur ser jag på film? Det är enkelt,  surfa in på buffplay.se  registrera ett . . .

BUFFs filmklubb

Hallå där. Vad roligt att du är sugen på att se film med oss.   Registrera dig i filmklubben här - länk till visning och samtal blir tillgänglig dagen innan. Lösenord skickas ut på mail.   Välkommen till BUFFs filmklubb. Detta är en plats där vi tittar på och diskuterar film. Ibland får vi besök av gäster och filmskapare. Klubben har både digitala visningar via länk . . .

Årets vinnare!

Vinnare 2021! Nu är alla vinnare korade. Ikväll och imorgon har du möjligheten att se några av dem på BUFFplay.se. Mexiko igen - Mezquite's Heart - För andra året i rad vinner en mexikansk film Malmö stads barnfilmspris. Två vinnare med svensk distribution hos Folkets Bio – Gagarine och Tottori! - sommaren vi blev superhjältar.   Malmö stads barnfilmspris - 100 000 kr Vinnare: Mezquites Hjärta, . . .

Josep – Bästa animerade långfilm på Césargalan

Josep är en animerad pärla som i december 2020 vann priset för bästa animerade långfilm på European Film Awards och nu även på den prestigefulla Césargalan. Visningstider på BUFFplay: Tisdag 16/3 10:00 Torsdag 18/3 18:00 Filmen är tillgänglig 24h vid båda tillfällen. Se filmen här. Serge är en gammal man som på sin dödsbädd berättar sin livshistoria för sitt barnbarn. Han berättar om Josep som . . .

Biljettinformation & Allt du behöver veta om BUFFplay

Välkommen till BUFFplay Årets festival har flyttat in på BUFFplay – en plats som kan upplevas i hela Sverige 13-19/3. Ett festivalpass kostar 99 kr och ger tillgång till 122 filmer, extramaterial, seminarier, festligheter och mycket mer. Festivalpass & Se film För att se film behöver du ett festivalpass som sedan gäller hela veckan. Filmerna och kortfilmspaketen visas på olika datum och tider under festivalen, och . . .

Fem programpunkter om filmkunnighet

Måndag 14/3 är startskottet för årets seminarieprogram som inleds av fem programpunkter på tema filmkunnighet.  Samtliga seminarier ligger kvar på buffplay.se till och med den 19:e mars.   Barndom – barnsyn – barnkultur Barnkulturen präglas av vuxnas idéer om barndomen och vuxnas syn på hur barn bör vara – och därför är barnkulturen en arena för såväl pedagogik som maktutövning. En rikt illustrerad populärvetenskaplig föreläsning . . .

BUFF Weekend – Allt du behöver veta

Vi rivstartar festivalen med en fullspäckad helg online. Livsviktig film för stora till små, gör din egen animation och filmaffisch, lär dig göra det bästa dragqueen-sminket, se exklusiva förhandsvisningar och ställ dina frågor till skådisarna från SVT- serierna Klassen och Kär. För att se film behöver du ett filmpass som kostar 99 kr och ger tillgång till allt på BUFFplay hela veckan. Alla workshops, frågestunder . . .