Välkommen till BUFFplay.se!

Årets festival äger rum 19-25/3 – online i hela Sverige och på biografer i Malmö. Ett festivalpass för BUFFplay.se kostar 99 kr och ger tillgång till 100 filmer, extramaterial, festligheter och mycket mer. En filmbiljett för biograf kostar 60 kr och köps på buff.se eller i en av våra biljettkassor under festivalen.

Se film

För att se film behöver du ett festivalpass som kommer att gälla hela veckan. Filmerna och kortfilmspaketen visas på olika datum under festivalen. På en films visningsdag kan man se den från klockan 08:00 och i 24 timmar framåt, flera av filmerna visas på två olika dagar. Så passa på att notera när filmerna du vill se har premiär så att du inte missar någon favorit.

Min lista

Genom att trycka på den lilla hjärtsymbolen som finns på alla filmer och programpunkter kan du spara dem till Min lista. Här kan du samla dina favoriter så du inte glömmer bort något du vill se.

Extramaterial

Det finns mängder av extramaterial från festivalen här på BUFFplay. Dessa är gratis att ta del av!

Frågor?

Om du har några frågor finns vi såklart här för att svara på dem. Använd gärna vår chatt-funktion eller ta en titt på Frågor & svar.